Despre noi

Suntem o firmă mixtă cu capital român și elvețian, cu o experiență vastă în domeniul aditivilor alimentari, a amestecurilor de condimente, dar și a produselor non-food utilizabile în industria alimentară, catering și gastronomie.

Fondată în anul 2001, ca parteneră a firmei Pacovis A.G. Elvetia, firma noastră oferă soluții inovative și individuale, bazate pe experiența națională și internatională, marcată de o tradiție îndelungată.

Nenumăratele ore de cercetare, vigilența cu care urmărim piața aflată într-o permanentă transformare, capacitatea de a intui noile trenduri și responsabilitatea cu care răspundem solicitărilor sunt doar câteva dintre atributele care ne permit să fim partenerul dumneavoastră ideal.

0
ani pe piața națională
0
peste cinci sute de tipuri de produse
0
de ani experiență


CALITATE ȘI MANAGEMENTUL CALITĂȚII

Am adoptat încă de la începutul activității companiei o politică “pro calitate”, chiar dacă au existat perioade în care pe piața ingredientelor alimentare s-au impus prețuri reduse.

La baza produselor noastre de calitate premium se află, în primul rând, atenția cu care se selectează materiile prime. Acestea fiind achiziționate numai de la firme producătoare renumite. Toate materiile prime sunt controlate critic și riguros înainte de a fi recepționate, conform standardelor noastre calitative. Suntem certificați FSSC 22000 (V. 5.1.).


RESURSE UMANE

Aportul tuturor angajaților noștri reprezintă o componentă esențială a performanței la care am ajuns. Formula succesului este simplă: experiență, entuziasm, loialitate, permanentă preocupare pentru performanță și nu în ultimul rând specializări continue pentru a putea fi la curent cu cele mai noi și moderne tehnologii.


MARKETING, VÂNZĂRI ȘI LOGISTICĂ

Politicile de marketing din sectorul alimentar fac astăzi obiectul unor așteptări tot mai crescute și tot mai exigente. Acesta este principalul motiv pentru care aplicăm strategii puternice de marketing, pentru a scoate în evidență valoarea produselor de înaltă calitate și performanță.

Cu o infrastructură modernă de comunicații și cu un sistem informatic integrat, dispunem în orice clipă de informații referitoare la stocuri, prețuri și termene de valabilitate. Așadar suntem gata în orice clipă să răspundem solicitărilor dvs și să onorăm comenzile cu rapiditate și flexibilitate maximă.


RESPONSABILITĂȚI SOCIALE

Țelul și politica firmei noastre este de a-și asuma o mare responsabilitate în ceea ce privește gestionarea riguroasă a resurselor de energie, consumului de apă sau a efluențelor rezultate din procesele de producție. Dorim să fim nu numai “partenerul dvs pentru viitor”, ci și partenerul viitorului dvs. Astfel, am implementat și am menținut cu strictețe măsurile menite să economisească resursele naturale și să reducă impactul rezidual asupra mediului.

Scurt istoric

1935 …