Produse și servicii

PRODUSELE NOASTRE
CONSULTANȚĂ TEHNOLOGICĂ
CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

PIAȚA DINAMICĂ

de azi cere idei și concepte noi și în industria cărnii.

Noi răspundem acestor provocări cu cele mai bune soluții atât pentru consumatori, cât și pentru producătorii de preparate din carne.

Amestecurile de aditivi și condimente, precum și o serie de produse inovative pentru optimizarea rețetelor vin în sprijinul Dv. pentru a obține preparate accesibile la preț, dar de o calitet impecabilă.

Aditivi și Condimente

Aditivi funcționali

În nomenclatorul nostru de produse avem toată gama de aditivi pentru industria cărnii, inclusiv proteină vegetală, animală, antioxidanți, emulgatori, înroșitori caragenani, gelatină, fosfați, etc.

Condimente

Pentru ca produsele Dumneavoastră de carne să devină specialități de succes, firma noastră Vă oferă o gamă largă de condimente, amestecuri de condimente de înaltă calitate, provenite din întreaga lume, selectate și combinate conform cerințelor pietei, dând posibilitatea preparării unei game mari de produse din carne cu gusturi tradiționale, dar în același timp inovative și moderne.

Furnizăm amestecuri pentru toată gama de salamuri crud-uscate, șunci, specialități, pateuri, aspicuri, cârnați, crenvurști, salamuri, parizer etc.

 

Gama noastră de produse

1. Amestecuri de aditivi pentru:

Salamuri și Cârnați, Parizer, Crenvurști, Polonezi, Șunci malaxate, Specialități, Crud-uscate, Frăgezire și Tenderizare, Conservare, Pateuri, Lebărvurști, Caltaboși

2. Mixuri complete de aditivi și condimente pentru:

Salamuri, Cârnați, Parizer, Crenvurști, Polonezi, Șunci malaxate, Specialități, Crud-uscate, Pateuri, Lebărvurști, Caltaboși, Drob și Caș de carne, Mici, Tobe și Aspicuri, Produse pentru catering și gastronomie (HoReCa)

3. Amestecuri de condimente pentru:

Salamuri, Cârnați, Parizer, Crenvurști, Polonezi, Șunci malaxate, Specialități, Crud-uscate, Pateuri, Lebărvurști, Caltaboși, Drob și Caș de carne, Mici, Tobe și Aspicuri, Produse pentru catering și gastronomie (HoReCa), Decor

4. Condimente primare și mirodenii

Boia der Ardei, Piper, Usturoi, Chimen, Ienibahar, Cuișoare, Muștar etc.

5. Arome și amestecuri de arome

Arome naturale, Arome de sinteză, Arome speciale, Arome personalizate

6. Culturi starter

Starterkultur SK-47, SBI-06, SBY76, VBL-84, Mucegai nobil MOLD 600, Schimmelkultur FPN 63

7. Marinate

Marinate uscate, Marinate lichide, Sosuri

8. Panade

Panade de decor, Panade umede, Gama Panierfix, Panade fără Gluten, Panade BIO, Specialități

9. Proteine, Fibre, Amidon, Praf de Ouă

Proteine vegetale, Proteine Animale de Porc, Vită, Pasăre, Fibre, Amidon, Praf de Ouă

10. Ingrediente pt. produse vegetariene și vegane

Aditivi Funcționali, Amestecuri de Condimente pentru produse Vegetariene și Vegane

9. Produse non-food

Șlinguri, Cuțite de Măcelărie, Diferite Echipamente de Protecție, Mânuși, Cizme, etc.

Consultanță tehnologică

Fabricarea unor produse alimentare de înaltă calitate este întotdeauna o provocare. Satisfacerea cerințelor pieței și a consumatorilor este una dintre cele mai importante condiții pentru a fi cel mai bun. O soluție perfectă necesită atât aditivi funcționali și condimente de calitate impecabilă, cât și cunoștințe tehnologice actuale.

O echipă de ingineri cu o pregătire profesională excelentă vă stă la dispoziție în vederea conceperii unor rețete noi și optimizării rețetelor existente. De asemenea, aceștia oferă consultanță tehnologică bazată pe o îndelungată experiență internațională. Așadar, profitați de cele mai noi informații și tehnici ale pieței moderne, care se află într-o continuă transformare, deoarece Vă oferim sprijinul nostru și facem toate eforturile pentru a Vă ușura dezvoltarea, obținerea și comercializarea produselor finite, care răspund direct la cerințele pieței și ale consumatorilor finali.


Cercetare și dezvoltare

Succesul nu este întâmplător – este rezultatul a mii de ore de cercetare, inovații, seriozitate, flexibilitate, dragoste pentru meserie, spirit de observație, dorința de a crea produse inovative și gusturi rafinate.

Produse tradiționale sau inovații sofisticate? Preparate clasice sau premium? Note de gust specifice sau exotice? Gamă de produse românești sau internaționale? Pentru noi, nimic nu este imposibil.

Dvs. decideți, iar noi vă punem la dispoziție produsele noastre, preparate cu ingrediente de înaltă calitate combinată cu o mare doză de pasiune. Datorită activității permanente de cercetare, diversitatea produselor Pacovis este extrem de flexibilă, fiind întotdeauna gata să venim în întâmpinarea solicitărilor dvs chiar și în cazul soluțiilor individuale.