PIAȚA DINAMICĂ

de azi cere idei și concepte noi și în industria cărnii.

Noi răspundem acestor provocări cu cele mai bune soluții atât pentru consumatori, cât și pentru producătorii de preparate din carne.

Amestecurile de aditivi și condimente, precum și o serie de produse inovative pentru optimizarea rețetelor vin în sprijinul dumneavoastră pentru a obține preparate accesibile la preț, dar de o calitate impecabilă.

 

Aditivi și condimente

Aditivi funcționali

În nomenclatorul nostru de produse avem toată gama de aditivi pentru industria cărnii, inclusiv proteine vegetale, animale, antioxidanți, emulgatori, înroșitori caragenani, gelatine, fosfați, etc.

Condimente

Pentru ca produsele dumneavoastră de carne să devină preparate de succes, firma noastră vă oferă o gamă largă de condimente, amestecuri de condimente de înaltă calitate, provenite din întreaga lume, selectate și combinate conform cerințelor pieței, dând posibilitatea preparării unei game mari de produse din carne cu gusturi tradiționale, dar în același timp inovative și moderne.

Furnizăm amestecuri pentru toată gama de salamuri crud-uscate, șunci, specialități, salamuri, cârnați, parizere, crenvurști, pateuri, aspicuri, etc.

 

Gama noastră de produse

1. Amestecuri de aditivi pentru:

Salamuri și Cârnați, Parizer, Crenvurști, Polonezi, Șunci malaxate, Specialități, Crud-uscate, Frăgezire și Tenderizare, Conservare, Pateuri, Lebărvurști, Caltaboși

2. Mixuri complete de aditivi și condimente pentru:

Salamuri, Cârnați, Parizer, Crenvurști, Polonezi, Șunci malaxate, Specialități, Crud-uscate, Pateuri, Lebărvurști, Caltaboși, Drob și Caș de carne, Mici, Tobe și Aspicuri, Produse pentru catering și gastronomie (HoReCa)

3. Amestecuri de condimente pentru:

Salamuri, Cârnați, Parizer, Crenvurști, Polonezi, Șunci malaxate, Specialități, Crud-uscate, Pateuri, Lebărvurști, Caltaboși, Drob și Caș de carne, Mici, Tobe și Aspicuri, Produse pentru catering și gastronomie (HoReCa), Decor

4. Condimente primare și mirodenii

Boia der Ardei, Piper, Usturoi, Chimen, Ienibahar, Cuișoare, Muștar etc.

5. Arome și amestecuri de arome

Arome naturale, Arome de sinteză, Arome speciale, Arome personalizate

6. Culturi starter

Starterkultur SK-47, SBI-06, SBY76, VBL-84, Mucegai nobil MOLD 600, Schimmelkultur FPN 63

7. Marinade

Marinade uscate, Marinade lichide, Sosuri

8. Panade

Panade de decor, Panade umede, Gama Panierfix, Panade fără Gluten, Panade BIO, Specialități

9. Proteine, Fibre, Amidon, Praf de Ouă

Proteine vegetale, Proteine Animale de Porc, Vită, Pasăre, Fibre, Amidon, Praf de Ouă

10. Ingrediente pt. produse vegetariene și vegane

Aditivi Funcționali, Amestecuri de Condimente pentru Produse Vegetariene și Vegane

11. Produse non-food

Șlinguri, Cuțite de Măcelărie, Diferite Echipamente de Protecție, Mânuși, Cizme, etc.

12. Produse destinate HoReCa

Condimente, Sosuri și Limonade Inedite dedicate Industriei HoReCA


Consultanță tehnologică

Fabricarea unor produse alimentare de înaltă calitate este întotdeauna o provocare. Satisfacerea cerințelor pieței și a consumatorilor este una dintre cele mai importante condiții pentru a fi cel mai bun. O soluție perfectă necesită atât aditivi funcționali și condimente de calitate impecabilă, cât și cunoștințe tehnologice actuale.

O echipă de ingineri cu o pregătire profesională excelentă vă stă la dispoziție în vederea conceperii unor noi rețete și optimizării rețetelor existente. De asemenea, aceștia oferă consultanță tehnologică bazată pe o îndelungată experiență la nivel național și internațional. Așadar, profitați de cele mai noi informații și tehnici ale pieței moderne, care se află într-o continuă transformare, deoarece vă oferim sprijinul nostru și facem toate eforturile pentru a vă ajuta la dezvoltarea și obținerea produselor finite, care satisfac cerințele pieței și ale consumatorilor finali.


Cercetare și dezvoltare

Succesul nu este întâmplător – este rezultatul a mii de ore de cercetare, inovații, seriozitate, flexibilitate, dragoste pentru meserie, spirit de observație, dorința de a crea produse inovative și gusturi rafinate.

Produse tradiționale sau inovații sofisticate? Preparate clasice sau premium? Note de gust specifice sau exotice? Gamă de produse românești sau internaționale? Pentru noi nimic nu este imposibil.

Dumneavoastră decideți, iar noi vă punem la dispoziție produsele noastre, fabricate din ingrediente de înaltă calitate combinată cu o mare doză de pasiune. Datorită activității permanente de cercetare oferim clienților noștri o gamă diversă de produse speciale și dedicate, astfel suntem întotdeauna gata să venim în întâmpinarea solicitărilor dumneaovastră chiar și în cazul soluțiilor individuale.