Loading...
Noutăți2020-06-02T08:13:55+00:00

Noutăți

Pe această pagină găsiți

informații despre produse și soluții noi, abordări focusate pe trendurile actuale și evenimente speciale organizate în cadrul societății noastre, respectiv știri generale din industria alimentară, în special a cărnii.

actualități produse

Coronavirus

În vederea asigurării in continuare a produselor de înaltă calitate, care nu sunt afectate de evenimentele Covid-19, am implementat și ținem cont de măsuri extraordinare, ce implică proceduri stricte interne si externe. Astfel asigurăm clienților noștri produse sigure și servicii neafectate de acest fenomen.

Luând în considerare faptul că, mai ales in conjunctura actuală este foarte importantă asigurarea produselor alimentare de bună calitate, facem tot posibilul să sprijinim producătorii de alimente, dar mai ales procesatorii de carne, să faca față cererilor din această perioadă.

ANUNȚ

de solicitare Aviz de mediu

„S.C. PACOVIS ROMÂNIA S.R.L. anunță publicul interesat asupra depunerii la A.P.M. Mureș a primei versiuni a planului P.U.D. care creează cadrul pentru construirea proiectului cu titlul Construire Hală Industrială Aditive de Condimente pentru Industria Alimentară, pe amplasamentul com. Sâncraiu de Mureș, strada Mureșului nr. 149 în vederea obținerii Avizului de mediu.

Informații privind potențialul impact asupra mediului al planului (programului) propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Mureș Tg.Mureș str. Podeni nr. 10, luni între orele 9-15 și marți-vineri între orele 9-12 (15 zile de la data anunțului)”; Sugestii / observații pot fi depuse în scris la A.P.M. Mureș în același interval de timp.

02/06/2020

Actualități

Asigurăm produse sigure și de înaltă calitate și în perioada pandemiei de coronaviroză (Covid-19)

În vederea asigurării in continuare a produselor de înaltă calitate, care nu sunt afectate de evenimentele Covid-19, am implementat și ținem cont de măsuri extraordinare, ce implică proceduri stricte interne si externe. Astfel asigurăm clienților noștri produse sigure și servicii neafectate de acest fenomen. Luând în considerare faptul că,

Produse pentru fabricarea semipreparatelor, gastronomie și ready-meal

Urmărim piața semipreparatelor și cunoaștem problemele din acest segment. Vă putem oferi soluții moderne pentru producția în general a semipreparatelor, produselor ready-meal, de catering sau a preparatelor de tip “HoReCa”. Pentru mai multe detalii, Vă rugăm să luați legătura cu specialiștii noștri.

Alternativele noastre pentru vegetarieni, vegani și flexitarieni

Curentul vegetarian a devenit popular în România. Numărul vegetarienilor din țara noastră crește de la an la an. Conform statisticii Asociației Vegetarienilor din România, ca. 2-3% din populație (adică peste 450.000 de persoane) a renunțat să mai mănânce produse din carne. Nu subestimăm acest trend și am pus mare accent

Calendar

June 2020
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930