Trendul „Clean Label” sau „eticheta curată” este prezent în Europa de câțiva ani, iar în ultima perioadă acest fenomen a luat amploare datorită cererii tot mai ridicate a cetățenilor pentru transparență în etichetarea produselor din carne. Și în țara noastră, tendința consumatorilor de a se îndrepta spre produse cu eticheta curată devine tot mai atrăgătoare în condițiile în care aceștia sunt din ce în ce mai interesați de efectul produselor alimentare asupra sănătății generale.

Noi respectăm acest concept și ne-am focusat spre cautarea soluțiilor optime pentru produse cu etichetă curată. Așadar, dorim să vă prezentăm câteva produse finite interesante în acest sens:

Șuncă curcan și de pasăre, două produse cu extensie de 40% de înaltă calitate, iar mixul utilizat conține doar un singur “E”, difosfatul de sodiu, iar pentru partea de antioxidare este responsabil doar praful de acerola pură (vitamina C naturală).

Produse crud uscate, aceste mezeluri sunt produse cu etichetă curată 100%, ele nu conțin niciun număr “E” și deasemenea sunt bogate în vitamina C. Singurul zahăr din mixuri este praful de miere de albine.

Pentru mai multe detalii, Vă rugăm să luați legătura cu specialiștii noștri.