Curentul vegetarian a devenit popular în România. Numărul vegetarienilor din țara noastră crește de la an la an. Conform statisticii Asociației Vegetarienilor din România, ca. 2-3% din populație (adică peste 450.000 de persoane) a renunțat să mai mănânce produse din carne. Nu subestimăm acest trend și am pus mare accent pe dezvoltarea alternativelor pentru produsele din carne cele mai populare, burgere, parizere, salamuri și crenvurști. Suntem mândri să Vă oferim soluțiile noastre:

Vegiburger – Trocken (Burger Vegan Clasic), Vegiburger – Trocken Hell (Burger Vegan Picant), Lyoner Vegan (Parizer Vegan), Salami Vegan (Salam Vegan), Salami Vegan mit Extrudat (Salam Vegan cu Extrudat), Frankfurter Vegan (Crenvurst Vegan de Post), Vegetarische Bratwurst (Cârnaț Vegetarian), Cozonac “Carne” de Post

Pentru mai multe detalii, Vă rugăm să luați legătura cu specialiștii noștri.